пʼятницю, 12 травня 2017 р.

Херсонський край нас вабить і дивує

Таку красиву назву надали організатори обласного інноваційного проекту «В долонях степу і Дніпра» фінальному заходу, який відбувся 11 травня . Зустрічав учасників фіналу історико-розважальний комплекс «Зелені хутори Таврії» (Голопристанський район).


 Місто Нову Каховку представляла команда «220 V». Учасниками команди були учні восьмого класу гімназії, які впродовж року працювали над проектом, вивчаючи та досліджуючи туристичну привабливість Нової Каховки. 


Результатом цієї роботи став випуск туристичного путівника-довідника Нової Каховки, пам’ятки-путівника «Архітектурні родзинки Нової Каховки», буклету «Корсунський Богородичний монастир», подарункового календаря на 2017 рік «Нова Каховка культурна», відеозапису екскурсії «Давайте отдохнем в Днепровском парке» та відповідного буклету, а також виготовлення учнями гімназії численної сувенірної продукції, яка розкриває туристичну привабливість міста. Цю продукцію дівчата-учасниці команди демонстрували гостям проекту на виставковій галявині «Зелених хуторів Таврії». І не просто демонстрували, а й розповідали про кожен із виробів.





За результатами річної спільної роботи працівників міської бібліотеки для дітей, гімназії, міського  центру зайнятості   команда Нової  Каховки виборола перше місце у номінації «Краща PR-компанія проекту» та стала однією з шести команд, які вийшли в фінал.  Координатора проекту, Карпенко В.І., заступника директора Новокаховської ЦБС по роботі з дітьми, нагороджено   Подякою голови Херсонської обласної державної адміністрації як кращого координатора проекта в м. Нова Каховка.


 







Наші учасники закривали фінальне дійство своєю сценічною PR-презентацією «Херсонський край мій вабить і дивує». Шкода, що виступ   гімназистів не могли бачити жителі Нової Каховки! Дуже гідно і яскраво виступили юні новокаховчани. Це був насправді талановитий виступ, який відбувся завдяки бібліотекарю міської бібліотеки для дітей Жадановій  Н.В., педагогу-організатору гімназії  Атаманчук  О. М. та класному керівникові IV(8-А) класу  Зеленській С.А.
Вітаємо команду! Успіхів вам - у навчанні, у творчості, у виборі професії, у вашому  майбутньому!





Немає коментарів:

Дописати коментар