четвер, 25 травня 2017 р.

Клубу "У колі друзів" - 40!

     24 травня 1977 року відбулося перше засідання літературно-музичного клубу «У колі друзів». І саме в цей день в затишному, святково прикрашеному читальному залі центральної бібліотеки на зустріч, присвячену 40-річному ювілею літературно-музичного клубу «У колі друзів» зібрались члени клубу та запрошені гості. 
     Ведучі запропонували гостям погортати сімейний альбом у вигляді слайд-презентації і згадати як все починалося… Поділитися, що було хорошого за ці роки, помріяти про майбутнє!


 Ветерани клубу А. М. Боровик, В. І. Вітюнін,
В. В. Дарибогов, В. П. Носенко.

Під звуки фанфар членів клубу було нагороджено в різних номінаціях:
"Артист великих та малих сцен", "Широко відомий у вузьких колах", "Енергія і позитив", "Оптимайстер".


     За 40 років члени клубу досягли певних творчих вершин Серед них: Гунько Олександр Петрович, голова Херсонського відділення спілки письменників України, автор багатьох поетичних збірок, лауреат премії імені А. П. Бахути 2015 року.

На засіданнях клубу завжди було людно в усі роки. Тут збирається творча інтелігенція міста. Саме в бібліотеці вони мають чудову можливість не тільки із задоволенням перечитувати улюблені книги, спілкуватися, презентувати свої поетичні, музичні та інші таланти,  але і разом вчитися один у одного, щедро передавати свої знання і досвід, радіти життю.
Ветерани клубу А. Боровик,  Яковлев А. А., Тараненко О.К. написали до ювілею вірші, присвячені літературно-музичному клубу.





З вітальним словом виступила  директор Новокаховської ЦБС Петрова Л. М. та подарувала імениннику святковий торт.

  І, як і колись, в клубі звучало художнє слово, лунали пісні та музика…
У виконанні колективу центральної бібліотеки  прозвучала пісня Н. Май «А я бажаю вам добра». 






Читачі, члени клубу - вірні друзі бібліотеки. З кожним своїм приходом до бібліотеки вони залишають  в цих стінах іскорки свого серця і ми вдячні їм за невичерпну любов до книги і дружню участь. Поки ми разом - буде і далі жити наша бібліотека і наш клуб «У колі друзів»!

                                 
                                 Душа рвется к тому «Очагу…»,
                                 Где радушье, тепло и уют…
                                 Ей приятно общаться «В кругу…»,
                               Где ей, просто, стареть не дают.
О. Тараненко

Немає коментарів:

Дописати коментар