пʼятницю, 27 січня 2017 р.

Бібліотечний кінозал: «У гості до Вінні-Пуха»

Хто не знає чудернацького ведмедика Вінні-Пуха і його веселу компанію? Мабуть таких людей не залишилось у світі. Цю повчальну і цікаву книжку читали і читають і батьки, і діти. А малечі припав до смаку і діснеївський персонаж з цієї історії.
А от про автора книжки А. А. Мілна та У.Діснея знають діти і дорослі зовсім небагато. Отже учні 2-В класу гімназії завітали до відділу дошкільників і учнів 1-4 кл. міської бібліотеки для дітей, щоб ближче познайомитись із автором відомих у всьому світі історій і батьком мультиплікації У. Діснеєм.
А розпочався захід бібліо-калейдоскопом  по сторінках історії Міської бібліотеки для дітей. В цьому допомогли фото-альбоми, які зберігаються у бібліотеці з дня її заснування.
Адже у липні 2017 року Міська  бібліотека для дітей відзначатиме своє 65-річчя. Другокласники із задоволенням переглядали старі чорно-білі і кольорові сучасні фотографії. Задавали питання  і слухали пояснення бібліотекаря.
А потім повернулись до чарівного бібліо-кінозалу і цікавих  електронних презентацій. Час уроку сплинув дуже швидко. І бібліотекар запросила школярів прийти і додивитись перерваний мультфільм після уроків. 
Що другокласники і зробили із великим задоволенням і привели з собою друзів з інших класів.

Немає коментарів:

Дописати коментар