вівторок, 10 березня 2015 р.

Літературне знайомство

      Коли починаєш подумки мандрувати кращими творами української літератури для дітей, то одна з зупинок має назву – «Всеволод Нестайко». 04 березня учні 3-Б класу гімназії прийшли на заочне літературне знайомство з творчістю відомого українського казкаря, оповідача і знавця дитячих душ «Веселий та повчальний світ Всеволода Нестайка»


      Діти із задоволенням прослухали оповідання «ЗлочинЖори Горобейка». Маленькі читачі поділились своїми враженнями від прочитаного. Завдяки бібліографічному огляду: «Чарівник країни Сонячних Зайчиків», третьокласники дізналися, які ще книжки В. Нестайка є у дитячій бібліотеці.


       Не обійшлось і без сюрпризу, за допомогою інтернету читачі перетворились на глядачів і переглянули чорно-білу стрічку: «Тереадори з Васюківки», що вийшла на екрани у 1965 році. Фільм отримав Гран-прі на Міжнародному фестивалі в Мюнхені (Німеччина) у 1968 році і головну премію на Міжнародному фестивалі в Олександрії (Єгипет) у 1969 році. Не зважаючи на те, що фільму вже п’ятдесят років, він викликав дуже позитивні емоції і діти побігли розповідати про це своїм батькам.


Немає коментарів:

Дописати коментар