понеділок, 15 квітня 2013 р.

Skype-зустріч «Повір у мрію!»



Сьогодні 15 квітня у центральній бібліотеці відбулося незабутнє знайомство з неординарною людиною – Кирилом Стремоусовим, журналістом, мандрівником, великим мрійником та людиною з величезною жагою до життя. Це знайомство не оставило байдужим нікого.
 Спочатку бібліотекар розповіла учням Техніко-економічного ліцею життєвий шлях Кирила Стремоусова, потім подивилися відеоролик на YouTube «Записки мотоцикліста» та поспілкувалися з Кирилом по Skype. Учні мали змогу задати хвилюючі їх питання.
Нещодавно вийшла з друку книга Кирила Стремоусова «Дорогами Чи Геваре по Америке», в якій він описав свою міжнародну подорож, яка тривала один рік і два місяці. Серед країн якими мандрував Кирило Сполучені Штати Америки, Гондурас, Гватемала, Нікарагуа, Панама, Колумбія, Коста Ріка. Жив мандрівник в простих умовах. Подорожував одинаком, звичайно, аби вижити йому доводилося вчити іноземну мову. Його мандрівка супроводжувалася численними пригодами: приємними й недуже. Подорож – це одна із сторінок його яскравого життя, попереду у нього великі творчі плани. Подорожі збагачують кожного, а головне доводять, що для багатьох людей в світі, такі поняття, як добро, чесність і порядність щастя, любов – є основними. Чим більше часу він знаходився за кордоном, тим більше відкривалася йому гостинність української нації.
Після своєї подорожі Кирило прийшов до висновку: «За для того, щоб полюбити Україну, варто побачити світ».

Немає коментарів:

Дописати коментар