четвер, 11 квітня 2013 р.

Сміх збирає друзів

10 квітня члени літературно-музичного клубу «В колі друзів»  зустрілися в читальному залі Центральної бібліотеки на вечорі гумору  «Сміх, сміх, сміх збирає друзів». Впродовж  вечора  лунали веселі жарти  і влучні афоризми, гуморески, сатиричні вірші та анекдоти. Бібліотекарі запропонували гостям цілу низку різноманітних вікторин та конкурсів. Члени клубу дуже творчі люди і їм сподобався конкурс в якому  вони складали веселі вірші з буквами «С», «М», «І», «Х», а потім їх зачитували.

Другою несподіванкою вечора став «Чудодійний поцілунок людству». Він був присвячений 105-річчю від дня народження українського поета-гумориста,  сатирика, журналіста – Степана Олійника.   Дотепним гумором, гострою сатирою, веселими жартами, гуморесками, сатиричними віршами й анекдотами порадували друзі один одного. В залі було багато посмішок, лунали жартівливі пісні. Віталій Дарибогов провів конкурс «Вгадай мелодію».  Він грав на мандоліні фрагменти жартівливих українських пісень, а присутні їх вгадували. Самим активним учасником вечора був Альберт Боровик. Він читав власні різноманітні гуморески і всі вони були дуже дотепні і смішні. 
Майже всі члени клубу пройшли тренінги за програмою «Бібліоміст» і тепер е постійними користувачами Інтернету в читальному залі. Тож скориставшись Інтернет-ресурсами YouTube, на вечір запросили Тарапуньку і Штепселя, Михайла Жванецького, Михайла Поплавського. Вечір сподобався всім учасникам і вони зробили висновок, що чудодійний, цілющий і веселий сміх врятує світ, його не купиш  в жодній аптеці, а є в бібліотеці.

Немає коментарів:

Дописати коментар