вівторок, 23 квітня 2013 р.

Бібліотека. Читання. Успіх!



Бібліотека. Читання. Успіх! Під такою назвою, 19 квітня в міській бібліотеці для дітей відбулось спілкування бригад бібліотечних волонтерів учасників обласної бібліотечної акції на підтримку дитячого читання «П’ять сходинок до успіху: увімкни бібліотеку!», яка розрахована на період з 2012 р. по 2017 р.
В шести бібліотеках Новокаховської централізованої бібліотечної системи: Міській бібліотеці для дітей; міських бібліотеках-філіях №3; №4; Дніпрянській селищній; Обривській сільській бібліотеці-філії сформовано волонтерські бригади з найактивніших читачів бібліотек – учнів 5-9 класів, для організації читання кращих творів української та зарубіжної дитячої літератури дошкільникам і учням 1-4 класів, проведення розважально-ігрових заходів спрямованих на заохочення дітей до самостійного читання.
Під час «Відкритого мікрофону» волонтери розповідали про свою роботу в 2012-2013р. і демонстрували найбільш вдалі форми роботи з дошкільниками та учнями 1-4 класів. Це був цікавий, своєрідний обмін досвідом між бібліотечними волонтерами.
Про подальшу змістовну роботу бібліотечних волонтерів подбав головний партнер акції, депутат Херсонської обласної ради Сидоренко Олександр Миколайович. Кожній бригаді подарував: ранці; командну атрибутику; комплекти книжок видавництва Старого Лева (список додається); додатково ще одну книжку для Міської бібліотеки для дітей (Щербаченко Т. «Як не заблукати в павутинні»). 
Для дітей це була велика радість і бажання прочитати нові книжки. Висловлюємо слова подяки Сидоренко О.М. за поповнення фондів бібліотек-учасниць сучасною дитячою літературою. Саме цим ви сприяєте заохоченню дітей до читання, дитячої творчості, досягненню успіху.

Немає коментарів:

Дописати коментар