понеділок, 6 листопада 2017 р.

Свято Всезнайок

04 листопада юні читачі завітали до затишної Піщанської бібліотеки і стали учасниками цікавого заходу – розважально-пізнавальної гри-екскурсії «Свято всезнайок».Коли, як не під час канікул, поринути у мудрий та захоплюючий світ книги, познайомитись з новинками довідкової та художньої літератури (зарубіжної, сучасної української), згадати улюблених героїв та їх авторів. Та ще й, коли сама мешканка бібліотеки – «Книга» (її роль виконала читачка Піщанської сільської бібліотеки  Мовчан Антоніна)  стала  ведучою заходу разом з  бібліотекарем (Грек Тетяною Анатоліївною)!







Отже, подорожуючи тематичними книжковими полицями, проходячи зупинки «Моя держава», «Світ природи», «Для допитливих»,  «У світі казок та історій», діти вчилися вибирати потрібну книгу, працювати з анотацією, довідковим апаратом; активно змагалися в конкурсах: «Бюро знахідок», «Логічні пари», «Склади пазли», «Що?Де? Коли?», «Презентуй ілюстрацію», «Цитата – автор – твір», «Показуха», «Телеграма від героя». 

Учасники заходу не тільки отримали безліч позитивних емоцій, задоволення, а й проявили свої творчі здібності, показали належний читацький рівень.

Немає коментарів:

Дописати коментар