вівторок, 7 листопада 2017 р.

Плодівська бібліотека святкує 50-тиріччя!

06 листопада Плодівська сільська бібліотека святкувала свій 50-річний ювілей. Ще 5 років тому Плодівська бібліотека відмічала своє 45-річчя у тимчасовому приміщенні без опалення, де знаходилася з 2000 року. Нарешті вже 50 років читачі бібліотеки святкували в достойних умовах у відремонтованому у 2016 році приміщенні з автономним газовим опаленням та новими меблями.
На свято в бібліотеку завітали: Різак М.І., голова Таврійської міської ради зі своїм заступником  Марчуком Л.В. та керуюча справами Таврійського виконкому Бондар Л.В.; Зарудна Н.С., начальник відділу культури і туризму Новокаховської міської ради; Петрова Л.М., директор Новокаховської ЦБС зі своїм заступником Сидоренко Р.Ю.; колеги-бібліотекарі та активні читачі бібліотеки – дорослі і діти.
Ведучі свята нагадали присутнім коротеньку історію Плодівської бібліотеки. Потім діти читали вірші, присвячені бібліотеці, танцювали, показали невеличку жартівливу інсценівку про роботу бібліотекаря «А потім сядь і сиди». Все було по-домашньому, щиро.
В кінці свята запрошені гості дарували бібліотеці подарунки. Голова Таврійської міської ради Різак М.І. подарував бібліотеці книги та вручив премію бібліотекарю. Начальник відділу культури і туризму Зарудна Н.С. вручила бібліотекарю Куліді Л.І. грамоту, квіти та торт від голови Новокаховської міської ради Коваленка В.І. Керівництво Новокаховської ЦБС подарували підписку на періодику для бібліотеки та квіти. Багато квітів дарували і інші гості свята. Потім – всі смакували святкові торти від мера Коваленка В.І. та від бібліотекаря Куліди Л.І. 














Так відійшов у минуле 50-річний ювілей Плодівської сільської бібліотеки.
Отож, безхмарних тобі небес,
Плодівська бібліотеко,
І щастя, безумовно!

Немає коментарів:

Дописати коментар