понеділок, 18 травня 2015 р.

У пошуках знайомих незнайомців

15 травня міська бібліотека №2 приєдналась до обласного конкурсу «Ігри патріотів Херсонщини». Бібліотекарі Абдулова Ю.О. та Петрова Н.М. завітали до СЗОШ №8 та ЗОШ №10, де ознайомили учнів 4-х класів з грою «У пошуках знайомих незнайомців». Розповіли дітям про книжки та роздали рекомендаційні списки літератури, які допоможуть їм підготуватися до самої гри.
 Для молодших класів гра розпочнеться вже цього тижня.


15 травня працівники Таврійської бібліотеки презентували гру "У пошуках знайомих незнайомців" учням 4-х класів ЗОШ№5, що проходить в рамках обласної гри «Ігри патріотів Херсонщини». Мета гри: дізнатись більше про тваринний світ нашого краю. Школярі познайомилися з правилами гри, літературою, що допоможе їм більше дізнатися про живий світ України та пройшли пробний тренінг гри. Зацікавлені учні були запрошені на відбірковий тур до бібліотеки.



12 травня  у стінах міської бібліотеки для дітей вже відбувся відбірковий тур «У пошуках знайомих незнайомців» для учнів 4 класів гімназії. Учні трьох класів відповідали на питання краєзнавчої вікторини.  А щоб гра була ще цікавішою, окремі запитання були представлені  у вигляді відео-картинки. Пізнавальна краєзнавча гра-експедиція закінчилася перемогою учня 4-А класу Артемчука Артема, він набрав 22 бали з 31.


Немає коментарів:

Дописати коментар