пʼятницю, 28 грудня 2012 р.

Зимові свята в бібліотеках

    Святковий настрій для своїх маленьких користувачів бібліотеки Новокаховської ЦБС почали створювати починаючи від свята Миколая (19 грудня), підготувавши дитячі ранки, літературні вернісажі, новорічні калейдоскопи.
  17 грудня молодший відділ бібліотеки для дітей підготував для першокласників гімназії №9 літературний вернісаж "Святий Миколай, поскоріше прилітай",   на якому    дітлахи
познайомилися з історією створення свята, прослухали легенди пов'язані з ним, із задоволенням декламували вірші, давали відповіді на запитання літературної вікторини і, звичайно ж, отримували подарунки.
    19 грудня свято "Святий Миколай до нас завітай" відбулось у Райській сільській бібліотеці для учнів початкової школи. Діти з радістю розповідали що подарував їм Миколай і чому вони люблять це свято, а також підготували легенди та вірші про святого.
    21 грудня дитячий відділ бібліотеки № 2 провів ранок "Святий Миколай, прийди діток привітай" для унів 2 класу ЗОШ № 10, на який запросили священика отця Миколая. Він розповів присутнім про життя і чудесні діяння святого та історію виникнення новорічних свят, а дітвора поділилась як зустрічають зимові свята в їх родинах.
    22 грудня дитячий ранок "Дива Святого Миколая" для маленьких жителів  пройшов у Новолагерській сільській бібліотеці. Послухавши, чому в Україні відзначають Свято Миколая, малеча з радістю грала у рухливі ігри, розповідала вірші і відповідала на питання вікторини. На завершення свята всі отримали подарунки.
   
   
   

Немає коментарів:

Дописати коментар