вівторок, 15 січня 2013 р.

Періодичні видання центральної бібліотеки на 2013 рік


Шановні новокаховчани!

Центральна міська бібліотека в 2013 році продовжує працювати для вас і передплатила наступні періодичні видання, аби задовольнити різноманітні інтереси жителів міста.
Для жінок, які мріють одягатися модно і красиво ми маємо журнал «Burda». На його сторінках – останні тенденції світової моди, новини з європейських подіумів, поради по стилю і модні торгові марки. Кожен місяць – нова колекція одягу від провідних дизайнерів світу. Отже, якщо ви хочете бути зразком бездоганного смаку для оточуючих, приходьте в бібліотеку за журналом «Burda».
Для всіх, чиє життя та праця повязані із землею – виробничо-практичний журнал «Дім, сад, город». Журнал має три постійні головні розділи «Щедра грядка», «Ходімте в сад», «Домашня ферма», а також безкоштовну вкладку «Господар».
Журнал для сімейного читання – «Жінка» традиційно відгукується на непрості проблеми сьогодення. До уваги читачів рекомендації психологів, лікарів, юристів. Що номера – візерунки вишивок різними техніками, розробки в’язання, викрійки в натуральну величину, рецепти найрізноманітніших страв, поради косметологів, художників-модельєрів.
Хіт на видавничому ринку журнал «Караван историй. Украина». Якщо ви унікальна особистість – це нестандартне видання для вас, тому що матеріали про цікавих людей подаються в ньому в дуже об’ємному викладі та ілюструються ексклюзивними фотографіями, часто з особистих архівів героїв. Візитна картка журналу – фото проекти Катерини Рождественської, що представляють портрети знаменитих сучасників в несподіваних образах. Завітайте до бібліотеки і дізнайтесь таємниці яскравих особистостей.
Якщо ви бажаєте знати все, що відбувається з улюбленими артистами, відомими особистостями і світськими персонами – розважальний жіночий журнал «Отдохни!» саме для вас. Щотижня в номері історії з життя зірок про бурхливі романи, розкішні весілля, сімейні драми, домашні свята і модні вечірки, а також подорожі, мода, рубрика «Здоров’я», кращі рецепти для читачів.
Для тих , хто своїм покликанням вважає практичну радіоелектроніку, хто звик працювати зі схемою на столі і з паяльником у руках журнал «Радіоаматор». Основні розділи журналу – аудіо, відео, електроніка, комп’ютер, КВ і УКВ радіозв’язок, сучасні телекомунікації. Це захоплюючий путівник у світ радіо для тих, хто займається розробкою та ремонтом різноманітних радіоелектронних пристроїв.
Пошановувачі сучасної літератури зможуть насолодитися гортаючи сторінки журналу «Радуга». В часопису друкуються твори найкращих українських письменників, які пишуть російською мовою, та  перекладені російською україномовні твори сучасних авторів. Перші твори Дяченко, Куркова та інших українських авторів друкувалися саме в журналі «Радуга».
Корисні поради на всі випадки життя з питань здоровя, виховання дітей, стосунків у родині, купівлі товарів, ведення домашнього господарства, а також консультації юриста, психолога, лікаря дасть вам «Порадниця», яка входить до першої трійки найтиражніших видань в Україні. Газета дає можливість кожному висловитися, звернутися по допомогу і бути почутим.
Оперативну інформацію про найголовніші події у політичному, економічному, громадському, культурному житті країни та світу надасть вам газета «Урядовий курєр». Як офіційне видання органів державної виконавчої влади України, «Урядовий кур’єр» першим отримує найповнішу та ексклюзивну інформацію про діяльність Президента і Уряду України, друкує на своїх сторінках повні тексти Законів України, Указів Президента, постанов та розпоряджень Кабінету Міністрів, нормативні документи міністерств і відомств та коментарі до них. Значна частина цих документів вступає в дію з дня публікації в «Урядовому курєрі».
Всім тим, хто вважає що немає нічого важливішого ніж події в рідному місті, бібліотека пропонує місцеві газети – Нова Каховка, Ключи, Днепровский проспект, Новости деловые.
Читаючи журнали і газети в бібліотеці ви економите свій сімейний бюджет.
Чекаємо на вас у нашій бібліотеці!

Немає коментарів:

Дописати коментар