пʼятницю, 6 листопада 2015 р.

Абетка всякої науки

 Сьогодні до міської бібліотеки №2 завітали маленькі гості, учні 1-В класу ЗОШ №10, щоб познайомитись з цим незвичайним книжковим містом, з його книжковими вулицями. Хлопчики та дівчатка спочатку помандрували лабіринтами бібліотеки до відділів абонементу та читального залу. 
Діти дізнались, що як і в людей є свій дім і квартира з номером, так і в книжок є свої будиночки-стелажі зі своїм «номером» - літерою, що як і в транспорті треба мати квиток аби користуватися ним, так і в бібліотеці необхідно мати документ – читацький формуляр, щоб бути читачем.


     Бібліотекар Усачова В.О. за допомогою  слайд-презентації ознайомила дітлахів з правилами поведінки у бібліотеці та користування книгою. Особливо сподобалась дітям розповідь про самі великі та самі маленькі книги у світі. І на завершення екскурсії по країні мудрості, малеча із задоволенням прийняла участь у казковій вікторині та у впізнаванні казкових героїв, які прислали кумедні телеграми для наших майбутніх читачів. Бібліотекарі були приємно здивовані, що їх гості виявились такими ерудованими і вихованими, і тому не залишили дітей без маленьких сувенірів-медалей, напам’ять про зустріч-знайомство, якими і посвятили їх у юні читачі бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар