вівторок, 13 травня 2014 р.

«І оживе в дитячій пам’яті війна»


У міській бібліотеці для дітей розпочалися  дні пам’яті присвячені подіям Великої Вітчизняної війни. Учні гімназії побували на онлайн-беседі: «І оживе в дитячій пам’яті війна».
Діти із зацікавленням прослухали розповідь про юних героїв України: Валю Котика, Тамару Войскобойнікову, Шуру Кобера, Вітю Хоменка, і багатьох інших, хто боровся з німецько-фашистською навалою. У декого навертались сльози, коли вони дивились електрону презентацію, створену зі справжніх фотографій Великої Вітчізняної війни.
А 3-В клас прийняв участь у впровадження ідеї, придбаної на міжрегіональному ярмарку бібліотечних інновацій у 2013 році. Діти побували на нашому майстер-класі з виготовлення фронтової листівки. А потім кожен за бажанням виготовив свою листівку. Перемогу отримав Влад Кисловський. Його листівка вийшла акуратною і складеною за всіма правилами.
Події тих днів не повинні згаснути в народній пам’яті. Ми завжди пам'ятатимемо ціну, яку заплатили наші батьки і діди за сьогоднішній мир в Україні, за надану можливість наступним поколінням жити, народжувати і виховувати дітей.
Світла і вічна пам'ять загиблим воїнам! Честь і слава живим героям!

Немає коментарів:

Дописати коментар