четвер, 24 квітня 2014 р.

Я читаю скрізь!!!

22 квітня у бібліотеках Новокаховської ЦБС стартував Тиждень молодіжної книги.
Центральна бібліотека провела ліб-моб акцію «Відкрий для себе бібліотеку», вийшовши у місто у найбільш людні місця, де й проходило спілкування активних користувачів бібліотеки і молоді міста. Активісти роздавали перехожим флаєри з рекламою послуг, що надає бібліотека та її адресою.



«Як пройти в бібліотеку?». Таким питанням бібліотекарі міської бібліотеки №2 провели акцію-опитування, залучившись до Тижня молодіжної книги, приуроченого Всесвітньому дню книги і авторського права. Молодь, яка вагалась і не знала де знаходиться бібліотека в мікрорайоні «Сокіл» отримали візитки з координатами бібліотеки. На тих хто знає, а таких була більшість чекав  смачний дарунок –  цукерки та побажання всім опитуваним – чудового дня.
Під  лозунгом «Я читаю скрізь!!!» - пройшла акція «Бібліотека йде в люди», яку організувала Таврійська міська бібліотека спільно з міським будинком культури та ЗОШ №5. Колектив бібліотеки вийшов на головну площу міста біля міського Будинку культури - улюбленого місця відпочинку тавричан. Тут і місцева молодь, старшокласники ЗОШ №5, молоді мами з дітьми познайомилися з виставкою нових надходжень для молоді, а діти-погортали і почитали разом з мамами яскраві книги казок. Всі були задоволені, що не просто відпочили, а ще й дізналися багато нового і корисного.

Немає коментарів:

Дописати коментар