вівторок, 1 жовтня 2013 р.

«Душі аптека – Бібліотека»


      До Всеукраїнського дня бібліотек у бібліотеках Новокаховської ЦБС  пройшли дні відкритих дверей. Так, у центральну бібліотеку на свято «Душі аптека – бібліотека» завітали голова новокаховської міської ради Коваленко Володимир Іванович, начальник міського відділу культури і туризму Іванова Віра Миколаївна та її заступник  Зарудна Наталія Сергіївна. Було сказано багато добрих і теплих слів на адресу бібліотечних фахівців міста, а найкращі –  отримали грамоти. Родзинкою свята були відеоролики про бібліотеку, що підготували працівники ЦБС. Чудовим доповненням свята став солодкий подарунок від мера – великий та смачний торт.  
 
 


  
 
 
 
«Дивовижний світ – Бібліотека!»
   
    26.09. у актовій залі ЗОШ № 6 для учнів 9 класів  відбувся  інформаційний коктейль «Дивовижний світ – Бібліотека!». Провідний бібліотекар міської бібліотеки-філії № 3,Суша Н.Л.,запропонувала дітям здійснити он-лайн подорож до витоків перших книгозбірень. Були представлені видатні античні бібліотеки та бібліотеки середніх віків. Фараон Рамзес ІІ та літописець Іван Федоров, які завітали на коктейль, привітали всіх зі святом та розповіли про свою любов  до читання і книги..
    Про сучасні бібліотеки розповіла бібліотекар ЗОШ № 6 Пасєка Л.М. та продемонструвала он-лайн презентацію «Найдивовижніші бібліотеки світу». Діти були у захваті від таких архітектурних конструкцій бібліотек минулого та їх розкішних фондів. А щоб покращити фонди своїх бібліотек, бібліотекарі провели серед учнів акцію «Подаруй книгу бібліотеці».
    На «десерт» бібліотекарі підготували огляд літературних новинок  «Зупинись на хвилинку –  подивись на новинки!»
  
 
 
  
 

Немає коментарів:

Дописати коментар