вівторок, 1 жовтня 2013 р.

«Книга. Інтернет. Успіх»

        30 вересня, у Всеукраїнський день бібліотек о 10 годині в міській бібліотеці для дітей відбувся відкритий урок читання: «Книга. Інтернет. Успіх» підготовлений спільно з учнями 4-В класу школи - гімназії №9 та бригадою бібліотечних волонтерів.
На урок читання завітав депутат Херсонської обласної ради Сидоренко Олександр Миколайович - це відома в місті особистість, головний партнер міської бібліотеки для дітей у проведенні Всеукраїнських конкурсів і обласних бібліотечних акцій. Олександр Миколайович розповів дітям про роль книги та читання у своєму житті, про спілкування в інтернеті , електронну книгу, про доцільне використання часу. Для того, щоб вільно володіти комп’ютером потрібно добре  навчатись. А  саме,  «Вам діти,в майбутньому потрібно впроваджувати в життя,ті програми, які розпочаті дорослими сьогодні» – сказав Олександр Миколайович. І для того, щоб читачі молодшого відділу, учні 1-4 класів були креативними і читали книжки в різному форматі Олександр Миколайович подарував комп’ютер. Читачі і бібліотекарі з радістю прийняли подарунок, висловили слова вдячності. Комп’ютер стане невід’ємною частиною в обслуговуванні читачів. Він допоможе більш цікаво проводити масові заходи, стане вірним помічником в освоєнні шкільної програми: взяти потрібну інформацію, скласти реферат, прочитати книжку і навіть відпочити, переглянувши мультфільм.
На згадку про зустріч О.М. Сидоренко  подарували буклет про роботу міської бібліотеки для дітей: «Бібліотека – територія ідей».
 

Немає коментарів:

Дописати коментар