четвер, 27 жовтня 2011 р.

Тренінг для бібліотекарів.

    17-19 жовтня на базі міської бібліотеки № 2 в рамках програми "Бібліоміст": трансформуємо бібліотеки та громади разом", за сприяння фонду Білла та Мелінди Гейтс, проходив обласний тренінг для бібліотекарів Новокаховської та Бериславської ЦБС. Темою тренінгу були теоретично-організаційні основи управління проектами в бібліотечній справі.
    Спеціалісти Регіонального тренінгового центру при Херсонській обласній науковій бібліотеці: Сватула Т.Л., Крупіца П.О., Підплетенна М.О. провели презентації з теорії написання проектів та відповіли на численні запитання бібліотекарів. Регіональний представник програми "Бібліоміст" по Херсонській області Людмила Ямщикова розповіла про результати впровадження програми бібліотеками Херсонщини, націлила присутніх на написання грантів для участі в третьому етапі програми.
    Учасники тренінгу отримали корисні теоретичні знання з моніторингу та оцінки діяльності бібліотек та одразу ж використали їх на практиці, працюючи в групах над створенням власних міні-проектів та їх захистом. 

Немає коментарів:

Дописати коментар