четвер, 27 жовтня 2011 р.

Відкрий свою книгу!

    11 жовтня в м. Гола Пристань проходив І-й обласний фестиваль молодіжного читання "Відкрий свою книгу",
в якому взяла участь Новокаховська Юнацька бібліотека. Організатором фестивалю виступила Обласна бібліотека для юнацтва ім. Б. Лавеньова. 
    Почесна роль, нести прапор фестивалю у карнавальній ході літературних героїв, дісталася молодому поетові з Нової Каховки, представнику літературного клубу "Новий ЛІК" при Юнацькій бібліотеці - Анатолію Козаку.
    
Оскільки фестиваль був присвячений пошуку інноваційних ідей щодо підтримки читання в молодіжному середовищі, на майданчику "Презентація імені" Анатолій Козак в числі інших  поетів-початківців Херсонщини декламував свої вірші, за які отримав схвальну оцінку від маститих письменників Таврійського краю - Наталії Коломієць, Марії Ярової та Анатолія Грабка. А бібліотекар читального залу, ведуча літературного кафе "ЛіТЕRRA" Херсонсонської обласної юнацької бібліотеки, Юлія Коваль запросила Анатолія на наступне засідання клубу. 
    Фестиваль вийщов яскравим, цікавим і пізнавальним. Бібліотечні працівники поділились досвідом інноваційних форм роботи з просування читання в молодіжне середовище, ознайомились з визначними пам'ятками міста і отримали величезне задоволення від гала-концерту юних обдарувань області. 

Немає коментарів:

Дописати коментар