понеділок, 12 жовтня 2020 р.

Бібліореверс "КОДЕКС ЛИЦАРСЬКОЇ ЧЕСТІ, ЗВИТЯГИ І ЗАПОВІДІ МИЛОСЕРДЯ КОЗАКА"

                                                                                                                У всіх людей одна святиня,

Куди не глянь, де не спитай, Рідніша їм своя пустиня,

Аніж шумний в пустині рай - їм красить все їх рідний край.

Нема без кореня рослини, а нас, людей, без Батьківщини.

Працівники юнацької бібліотеки підготували бібліореверс "КОДЕКС ЛИЦАРСЬКОЇ ЧЕСТІ, ЗВИТЯГИ І ЗАПОВІДІ МИЛОСЕРДЯ КОЗАКА" до трьох величезних свят - Дня захисника України, Дня козацтва, Дня Покрови Пресвятої Богородиці.

На цей захід, який відбувся на подвір'ї студентського гуртожитку НКПТУ 14, запросили Членів історичного клубу середньовічних боїв: Сергія Макуху, Михайла Устименка, Валентина Козлова, Світлану Ботченко. Красу української пісні передали тріо бандуристів Новокаховської музичної школи з викладачем Людмилою Леонідівною Власенко. Підготували книжкову полицю під назвою 'Ми - нащадки козацького роду".











На зустріч з молоддю, члени історичного клубу "РАРОГ" принесли середньовічні лицарські обладунки: мечі, сокири, щити,списи, тренувальні тямбари, продемонстрували як ними користуватися і надали можливість юнацтву використати їх на практиці.

Цей захід провели з метою формування уявлення учнів про обов'язок мужність і героїзм, а також, показати роль самовиховання у формуванні моральної стійкості почуття обов'язку мужності і відповідальності.


Немає коментарів:

Дописати коментар