пʼятницю, 13 липня 2018 р.

Перемагаючи стереотипи – ми знаходимо себе. (Акція «Зверніть увагу!»)

Маючи на меті допомогти бібліотекам України, зробити свої книги доступними широкому загалу, Михаїл Гранд, письменник, який працює в різноманітних жанрах, включаючи сучасну прозу, детектив, трилер, фантастику, вирішив провести благодійну акцію та власноруч відправити до бібліотек 1500 примірників собівартістю близько 75000 грн. 

Новокаховська Центральна міська бібліотека приєдналась до акції та прийняла у подарунок від автора декілька примірників. Мешканці міста Нова Каховка можуть ознайомитись із новинкою від автора. Нещодавно вийшов з друку двома мовами новий твір у жанрі сучасної прози: «Завжди поруч» та «Всегда рядом».



Цей роман висвітлює наше сьогодення з різних ракурсів. Він про кохання та дружбу. Про те, як не помилитися з вибором у важливий момент, як вірити у себе та йти до мети. У ньому порушуються актуальні проблеми суспільства та дається їх вирішення. А головний герой Флоріан, якому недавно виповнилось 23 роки, є представником сучасної молоді, яка може змінити наше життя на краще.
Сподіваємось, книги молодого автора Михаїла Гранда знайдуть своїх читачів. 


Михаїл Гранд – народився 27 серпня 1990 року в м. Дрогобичі Львівської обл. З 2013 року член Української асоціації письменників. Автор 6-ти книг. 
Дебютний роман «Deus ex machine» був написаний у віці 18 років. А вже через рік книга вийшла у світ. Протягом декількох місяців тираж (1000 примірників) був розпроданий особисто автором із рук у руки покупцям на вуличних презентаціях в місті-курорті Трускавці.
Друга публікація - «Обратный Отсчет», 2013 рік. За мотивами книги написаний сценарій повнометражного фільму. 

Літературною діяльністю Михаїл почав займатися на старших курсах механіко-технологічного коледжу, де навчався на програміста.

Немає коментарів:

Дописати коментар