середу, 4 жовтня 2017 р.

На бібліомікс до дитячої бібліотеки

Сьогоднішнього  сонячного жовтневого ранку до відділу обслуговування учнів 5-9 класів міської бібліотеки для дітей на бібліомікс "Вухаті, пернаті, лускаті..."  завітали учні І(5)–А класу гімназії. 
Діти познайомилися з розпорядком роботи абонементу та читального залу, погортали періодичні видання, з цікавістю розглядали книжкові виставки. Та, оскільки, 04 жовтня весь світ святкує Міжнародний день захисту тварин, розмова йшла саме про них…

Подякувавши католицькому святому Франциску Ассизському за заступництво над тваринами, учасники заходу відправилися у захопливу подорож лісами, степами, горами, прісними водоймами і морями у пошуках безпосередніх, щирих і незвичайних створінь. 
Подорожуючи, діти познайомилися з рубрикою «Волохаті, лускаті, пернаті» на сторінках журналу «Барвінок»; розгадували ребуси та шаради, вгадували тварин за описом; дивилися уривки з улюблених мультфільмів; згадували художні твори, героями яких є тварини; розповідали про своїх домашніх улюбленців.
Неабияке захоплення у читайликів викликала гра «Пантоміми». Хлопчики та дівчатка показували улюблених тварин і за це отримували веселі наліпки.

Немає коментарів:

Дописати коментар