четвер, 1 червня 2017 р.

Прийшли канікули – сумувати ніколи!

Ось і  прийшли канікули! Діти одразу пірнають у них, мов у казку, в якій так багато дивних пригод. Де вони головні герої.
Розпочали роботу літні табори. До міської бібліотеки  для дітей по черзі прийшли чотири загони з гімназії.  Вони  взяли участь у конкурсно-розважальній програмі  «Ура, прийшли канікули - нам сумувати ніколи!».


Спочатку діти відвідали сторінки повісті Сергія Михалкова «Свято непослуху», а потім  грали у «Веселі старти» і «Казкову лотерею». Було весело, смішно та цікаво. Діти отримали море задоволення і гарний настрій на цілий день.

До міської бібліотеки №2 завітали діти літнього табору СЗОШ №8. Темою зустрічі були казки відомого казкаря з Данії Г.Х. Андерсена. Казка…яке чудове слово. Вона приходить до нас с самого дитинства, та що там казати, і дорослі і діти люблять казки і вірять в них. А ще кожному з нас дуже б хотілося самим опинитись у казці.


Разом з бібліотекарями дитячого відділу діти дізналися про письменника та згадали його казки. А пізнавальною вікториною тільки закріпили  все  почуте. Ще діти складали пазли по казках. А ігри наробили багато галасу та викликали багато  позитивних емоцій, які отримали   і діти, і вихователі, і бібліотекарі.

31 травня міська бібліотека №2 продовжила чарівний ланцюжок казок. Бібліотекарі  зустрічали дітей літнього табору ЗОШ№10. Гостям була представлена лялькова вистава «Колобок-супермен». Герой цієї всім відомої казки представ перед дітьми зовсім у іншому образі.



Згадали відомих казкарів світу, відповіли на питання вікторини. А ще  на цей захід були запрошені діти, які прийняли участь у конкурсі «Найкращий малюнок по казці Г.Х.Андерсена». Дуже важко було визначити найкращі роботи, та все ж таки переможці були обрані. Вони отримали цікаві подарунки.

01 червня на пункт видачі міської бібліотеки №2 завітали діти на дитячий ранок «Веселий потяг дитинства». Діти добре розважились. А свій настрій передали у малюнках на асфальті.

Літо тільки починається, як починається казка. То ж до нових зустрічей в захоплюючій, чарівній країні під назвою Дитинство!



Немає коментарів:

Дописати коментар