четвер, 23 березня 2017 р.

Накращих читачів міста визначено!

Тиждень дитячого читання це свято, яке не позначено червоним у календарі, але воно є улюбленим для дітвори, для усіх, хто пов’язав своє життя з книгою, з бібліотекою. Для тих, хто ще не знає або призабув, хочемо нагадати, що традиційно в Україні, в кінці березня – на початку квітня у бібліотеках проходить Всеукраїнський тиждень дитячого читання.

В рамках Тижня 22 березня в міській бібліотеці для дітей обирали найкращого читача Нової Каховки. Тут проходив II етап конкурсу на звання найкращого читача міста – 2017 – «Велика книга читацьких рекордів».
Учасниками змагань стали 16 кращих серед переможців I етапу. Вже не перший рік проходить у стінах міської бібліотеки для дітей цей конкурс, та не перестають дивувати діти, які беруть у ньому участь. Яскраві, талановиті, сучасні та креативні, а головне – читаючі. 

Впевнитись у цьому змогли усі присутні та, звичайно, компетентне журі, яке складалося із директора Новокаховської ЦБС та її заступників, а також вчителів української та зарубіжної літератури.







Діти представляли свої улюблені твори у формі креативних презентацій, цікавих читацьких відгуків та рекомендували прочитати ці книги своїм одноліткам. Всі виступи були неповторними та цікавими.

   
Гостем свята та став громадський діяч, давній друг міської бібліотеки для дітей Олександр Миколайович Сидоренко. Дякуючи йому, кожен із учасників отримав у подарунок книжку, а 12 бібліотек централізованої системи та 13 шкільних бібліотек отримають книги «Героям слава!», де розповідається про українських героїв, які боронять нашу Україну на сході, та «Незалежність України», що видана з нагоди 25-річчя Незалежності України.


 Бібліотечні волонтери звернулися до Олександра Миколайовича зі словами подяки від дитячої читацької аудиторії, а директор Новокаховської ЦБС Петрова Людмила Миколаївна вручила нашому гостю Подяку від обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки.







Переможцями  II етапу конкурсу на звання найкращого читача міста Нова Каховка 2017 – «Велика книга читацьких рекордів Херсонщини» стали:
Єремизіна Євгенія, учениця 6 класу Дніпрянської ЗОШ
Плясецька Катерина, учениця 7 класу ЗОШ № 5.


Єремизіна Євгенія, учениця 6 класу Дніпрянської ЗОШ
Плясецька Катерина, учениця 7 класу ЗОШ № 5.

Поздоровляємо переможців та  бажаємо дівчатам  приємного  читання і перемоги у ІІІ обласному турі конкурсу!





Немає коментарів:

Дописати коментар