середу, 15 лютого 2017 р.

АКЦІЯ «ПОДАРУЙ БІБЛІОТЕЦІ КНИГУ»

14 лютого – особливий день. День, який осяяний коханням, день Святого Валентина. З 2012 року цей день відзначений ще однією подією, яка походить також із любові – це День дарування книжок. Мабуть, не спроста День дарування книжок співпадає зі святом Святого Валентина або Днем закоханих, бо в цей день закохані вітають один одного зі святом закоханих, а «закохані» в книги активні читачі бібліотек презентують бібліотекам різноманітні книжки.

До цього дня міська бібліотека для дітей оголосила бібліо-акцію «Подаруй бібліотеці книжку».
Бібліотекарі вирушили  у місто, щоб розповісти містянам та школярам навчальних закладів про цей день та про бібліо-акцію, що приурочили до свята.


І саме у цей день, коли бібліотека приймала у себе десятикласників та йшла розмова про історії кохання великих, сюди завітав із подарунками громадський діяч Олександр Миколайович Сидоренко. Приніс він із собою 11 сучасних книжок видавництва Старого Лева.  
Олександр Миколайович звернувся до молоді, розповівши їм про важливість освіти та самоосвіти, про важливість книжки у житті людини, про необхідність використовувати «на повну» власний потенціал. Гість – добрий друг бібліотеки, не один десяток книжок, дякуючи  саме Олександрові Миколайовичу, поповнили бібліотечний фонд. Завжди цікаво слухати про подорожі світом та життя в інших країнах, про шляхи, які ведуть до успіху. Олександр Миколайович – надихаючий приклад для молоді в досягненні життєвого успіху. Бібліотекарі дуже вдячні і поважному гостю, і усім тим, хто в цей день подарував бібліотеці книги. 
Десятикласники також завітали з до бібліотеки з подарунком.

Працівники бібліотеки дуже вдячні усім-усім та мають надію, що виставка-подарунок буде поповнюватися книжками, адже бібліотеці у цьому році – 65, а хороша книга – найкращий подарунок!


Цього року подарунки від читачів Новолагерської сільської бібліотеки були щедрі. Дарували бібліотеці книги про любов, пригоди, детективи, а ще книги з рецептами блюд. Надарували більше 30 книжок і більшість з них - зовсім новенькі!




Щиро дякуємо всім читачам!

Немає коментарів:

Дописати коментар