понеділок, 19 грудня 2016 р.

На арт-зустріч до бібліотеки

 Зранку, 18 грудня, у міській бібліотеці для дітей зібралися учасники студії «Оберіг» разом із батьками на арт-зустріч  «У майстерні народної іграшки», щоб поговорити про свої захоплення, послухати про дива Святого Миколая, пограти в ігри та отримати нагороди і солодкі призи. Готуючись до свята, бібліотекарі оформили книжкову виставку-інсталяцію  «Народна лялька-мотанка – оберіг наших душ», на якій розмістилися поробки студійців за рік роботи.
З вітальним словом до своїх вихованців звернулася викладач, керівник студії «Оберіг» Лепська Ольга Володимирівна, яка наголосила, що лялька-мотанка не тільки розвиває в дитині почуття прекрасного, а й тренує моторику та виховує почуття патріотизму.
Маленькі учасники поділилися враженнями про свою участь у роботі студії, показали свої власні ляльки-мотанки, які вчаться виготовляти вдома.
Присутні переглянули презентацію та згадали рік, що минув. Бібліотекарі розповіли малим гостям про Святого Миколая та його дива, запропонувавши відповісти на веселі запитання зимової вікторини. Відповідали усі: і малеча, і батьки. А потім, Янгол, образ якого втілював волонтер Кирило Єзерський, підвів підсумки, пригостивши кожного із присутніх цукерками – за активність та обізнаність.

І ось – нарешті урочиста мить, під час якої кожен із учасників студії отримав іменну нагороду – «Юній майстрині» та «Юному майстру».
А на завершення – усі маленькі майстри народної іграшки отримали солодощі до дня Святого Миколая та запрошення до народознавчої книжки, щоб гідно підготуватися до Різдва та Щедрого вечора, вивчивши гарні колядки та щедрівки.

Немає коментарів:

Дописати коментар