пʼятницю, 7 жовтня 2016 р.

Прикмети осені

Ось і настала золота осінь. Сама красива і мальовнича пора року. Осінь любить жовті, червоні фарби, а як любить вона обсипати все золотом. Золотом обсипані парки. Ідеш і радієш такій красі. І розумієш, чому поети так люблять оспівувати осінь. А іноді бракує слів –  неможливо описати ту красу, яка відкривається перед тобою. 

      У молодшому відділі міської бібліотеки для дітей відбулась фольклорна гра «Прикмети осені». Маленькі відвідувачі згадали всі осінні прикмети, розгадали загадки з кошика «дівчинки Осені». Разом з бібліотекарем діти придумали казочку про Листопадника, який живе на кожному дереві. І не тільки придумали, а й зробили цього кумедного персонажа.



До міської бібліотеки №2 на майстер-клас «Графічна осінь» завітали учні  9-Б ЗОШ №10, а на мистецький круїз «Усмішка в акварелі» - учні 4-Б  СЗОШ №8. Майстер клас  провела викладач школи мистецтв Садомова А.В.




Анна Валеріївна розповіла про свої роботи, показала роботи своїх учнів. Кожен з присутніх зробив осіннє дерево. І на згадку про цікавий майстер-клас взяв власноруч виготовлену роботу.


Немає коментарів:

Дописати коментар