пʼятницю, 26 червня 2015 р.

Ми з тобою завжди, Україно!

Україно! Мій коханий краю,
Мати наша рідна і свята.
Небо чисте над тобою маєм,
Медом дише нива золота.
Ми з тобою завжди, Україно!

28 червня в Україні відзначають день Конституції. Бібліотекарі дитячого читального залу міської бібліотеки №2 провели слайд-інформину «Конституцію вивчай, про Україну усе знай!». Діти прослухали розповідь про основний закон України, відповіли на запитання вікторини «Моя країна – Україна». Потім відправились на уявний острів, де панував повний хаос і діти прийняли закони, які навели порядок на острові «Зелене чудо». А на завершення всі разом заспівали Гімн України.



 Україна найбільша країна в Європі. Вона має славетну історію та унікальні культурні традиції, багато пам’яток, які нагадують нам про минуле нашої країни.
Неперевершена природа України завжди приваблювала до себе людей. Про унікальність України розповіли 25 червня бібліотекарі молодшого відділу міської бібліотеки для дітей на віртуальній мандрівці: «Найцікавіші місця України.» Діти відвідали Переяслав, Прилуки, Полтаву, Львів, Тернопіль, Чернівці, Мукачеве. А закінчилась наша мандрівка у Києві. У кожному місті є цікавинки, на які можна подивитись.
А допомогли в цьому енциклопедії «500 найцікавіших питань та відповідей про Україну» і «Найцікавіші місця України».


Немає коментарів:

Дописати коментар