четвер, 5 лютого 2015 р.

День візитів у дитячій бібліотеці

4-го  лютого у читальному залі для дошкільників і учнів 1-4 класів дитячої бібліотеки був день візитів. Спочатку о 8.00 годині ранку на  мовознавчому лабіринті  «Хто має мову рідну, той багатий, а не бідний» побували учні 1–А гімназії №9. Діти готуються 21 лютого відзначити  Міжнародний день рідної мови. І бібліотека вирішила їм в цьому допомогти.
  Першокласники дізнались про історію свята, послухали вірші В.Лучука і розплутали всі стежинки нашого лабіринту. Перша стежинка  «Загадкова», друга «Казкова». Найважчою стежкою виявилась «Орфографічна», де потрібно було знайти помилку у заданому реченні. Потім разом з бібліотекарями маленькі «знайки» розшифровували ребуси.
   Не забули наші  читачі і про книжки. Кожен вибрав собі книжку до вподоби, щоб прочитати і розповісти про прочитане вже на шкільному святі.


А   об 11.00 годині на  краєзнавчі перегони «Сім чудес Херсонщини» завітали гімназисти 4-В класу.
Діти дізнались про історію створення Херсонської області, віртуально відвідали заповідники: Асканія-Нова та Чорноморський біосферний, Європейську Сахару, Кінбурнську косу та острів Джарилгач. 


На вікторині, яка підсумовувала перегони перемогу отримали Маша Породзинська та  Дмитро Дємідов.

Немає коментарів:

Дописати коментар