понеділок, 6 жовтня 2014 р.

День відкритих дверей

30 вересня у сільських бібліотеках також був оголошений День відкритих дверей.
На відкритий урок читання до Дніпрянської селищної бібліотеки був запрошений письменник-краєзнавець Неділько А.Г. Учні-дослідники краєзнавчого гуртка з інтересом слухали цікаву розповідь Анатолія Георгійовича про нову книгу, в якій описується історія рідного селища – Дніпряни. Багато нових  невідомих фактів, забутих і знайомих прізвищ таїть у собі ця захоплююча книжка. Запрошуємо усіх небайдужих жителів селища Дніпряни до бібліотеки, почитати або погортати нову книгу А.Неділько «Дніпряни».

Увечері до бібліотеки завітали гості: письменники-земляки Неділько Анатолій та Черемис Микола. А за чашкою гарячого чаю та за цікавою розмовою прийшли провести час пенсіонери нашого селища. Як чудово, що є бібліотека, якій майже 110 років, та чудові жителі нашої малої Батьківщини. 
У Плодівській сільській бібліотеці пройшов відкритий урок читання «Мій друг – бібліотека!» присвячений Всеукраїнському дню бібліотек. Діти читали виразно улюблені вірші, розповідали про книжки, які читали їхні батьки – читачі бібліотеки. Рекламували оповідання та казки свого читацького досвіду для маленьких друзів читальні. Усіх вразив виступ-діалог читачів Афанасєва Кирила та Дангаузер Вікторії.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар