понеділок, 17 березня 2014 р.

«Його слово стелиться барвінком»



У рамках святкування 200 річчя з дня народження Т.Г.Шевченка в дитячому відділі бібліотеки №2  відкрила свої сторінки книжкова виставка  «Його слово стелиться барвінком».
Перший розділ виставки «Похмурий світ його дитинства» відкриває сирітський, тяжкий світ малого Тараса, який з болем та материнською ласкою описує в своїх творах О.Іваненко, поневіряння в наймитах – твори С.Васильченка та інших письменників.
Другий розділ виставки «Роки журби, роки поневіряння» склали книги М.Красицького, С.Зайцева, О.Іваненко, присвячені формуванню світогляду Тараса, його юнацьким рокам.
Немає на Землі людини, яка б не захоплювалась творами Шевченка. Адже світ його творчості проникає в серце кожного. Тому третій розділ виставки «Святим, вогненим словом» представляє широкий світ творів Т.Г.Шевченка російською, українською та іншими мовами.
Неабияку зацікавленість проявляють користувачі до розділу «Довічна шана і любов», де поряд  з творами М.Рильського, А.Малишка, В.Василашка, О.Хаткіної, роботи скульпторів, граверів.
Тож запрошуємо вас шановні читачі до бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар