пʼятницю, 14 лютого 2014 р.

Афганістан, ти в наших серцях

     13 лютого у ЗОШ № 6 пройшов вечір-спогад «Кровавими стежками Афганістану», присвячений 25-річчю з Дня виводу військ з Афганістану, підготовлений бібліотекарями бібліотеки-філії № 3 і бібліотекарем ЗОШ № 6.
На захід були запрошені воїни-інтернаціоналісти: полковник у відставці Лєбєдєв В.І. та молодший сержант Букін І.В., які поділилися спогадами про ту страшну війну з учнями 8-10класів ЗОШ № 6. Воїни-афганці розповіли також за які ідеали вони воювали і в ім’я якої мети загинули десятки тисяч юнаків.
В пам′ять про воїнів-афганців діти заспівали пісню про Афганістан, яку супроводжувало відео та декламували вірші, деякі з яких були написані самими ж дітьми.
У фіналі заходу бібліотекарі провели бібліографічний огляд літератури про Афганістан, потім всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих у тій війні після чого діти вручили квіти солдатам.

 

13 лютого вечір-посвята «Афганістан, ти в наших серцях», на який було запрошено Лебедєва Віктора Івановича, пройшов у юнацькій бібліотеці для учнів ПТУ №14. В 80-тих роках минулого століття наш земляк пройшов через жорстоке пекло афганської війни, виконуючи свій інтернаціональний обов’язок і отримав бойові нагороди. Розповідь ведучої і спогади учасника тих подій вдало доповнювали вірші та фрагменти відео-кліпів пісень присвячених цій темі. Пам’ять тих, кого не дочекалися рідні та близькі, присутні вшанували хвилиною мовчання

Немає коментарів:

Дописати коментар