понеділок, 25 березня 2013 р.

Найрозумніший - 2013

22 березня 2013 року в приміщенні міської бібліотеки для дітей відбувся фінал 10-го міського конкурсу «Найрозумніший» (в рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання), в якому прийняли участь учні 4-х класів: ЗОШ № 1; ЗОШ № 3; НВК № 2; НВК № 4; школи-гімназії № 9. Змагались 20 учнів-фіналістів шкільних ігор. Змагання було командним.
ЗОШ № 1 – команда «Динаміт»
ЗОШ № 3 – команда «Мисливці за вдачею»
НВК № 2 – команда «Смайлик»
НВК № 4 – команда «Промінчики»
Школа-гімназія № 9 – команда «Максимум»
Завітав в гості і голова Новокаховської міської ради Коваленко В. І. звернувся до дітей з привітальним словом та побажав успіхів і перемог. Бо тільки читання, успішне навчання допоможуть визначитись у майбутньому. Порекомендував, щоб у цьому конкурсі приймали участь учні 4-х класів всіх шкіл регіону. Крім подарунків переможцям, Володимир Іванович приніс кондитерські вироби всім учасникам.
І ось гра почалась. Відбулось три захоплюючих тури. Після кожного туру, коли журі підраховували бали відбувались цікаві паузи: 1. Літературна вікторина від Баби Яги; 2. Веселі мелодії. Учениця дитячої музичної школи № 1, Пономаренко Юлія виконала пісню «Про маму і тата».
Переможцями стали:
І місце – команда ЗОШ № 3
ІІ місце – команда ЗОШ № 1
ІІІ місце – команда НВК № 2.
Начальник відділу культури і туризму, Іванова Віра  Миколаївна вручила переможцям дипломи і подарунки. Директор Новокаховської ЦБС, Петрова Людмила Миколаївна вручила почесні грамоти і заохочувальні призи всім учасникам фінальної гри. Депутат Новокаховської міської ради, Миронець Віталій Васильович, привітав переможців, кожному вручив грошові премії. Це перші кошти зароблені знаннями. Депутат Новокаховської міської ради, Черепанов Костянтин Ігоревич, подякував дітям за участь у грі і за те, що вони багато знають. Побажав читати якомога більше. Подарував для бібліотеки дві настільні гри для розвитку інтелекту і памяті. Діти гучними оплесками подякували за подарунки.


Немає коментарів:

Дописати коментар