середу, 20 лютого 2013 р.

Свято справжніх чоловіків

20 лютого на вечорі відпочинку «Славні сини вітчизни» в центральній бібліотеці зібрались члени літературно-музичного клубу «У колі друзів».
Захід розпочався фонограмою пісні Аніти Цой «Повертайтесь». Нагадавши історію свята 23 лютого, бібліотекарі запропонували присутнім згадати історії пов’язані з армією. Тараненко Олександр (військовий парашутист) розповів про курйозні випадки пов’язані з парашутом. Боровик Альберт – про навчання на військовій кафедрі і прийняття присяги з дерев’яними муляжами автоматів. Костенко Світлана – про свого батька-льотчика, Кавалера 2 орденів Червоної зірки, 4 бойових орденів та 8 бойових медалей. Зачитувала його листи з фронту та спогади про блокаду Ленінграду, читала вірші, написані батьком. Грудницька Людмила (старший лейтенант запасу) – про службу сина в Афганістані, та читала власний вірш «Афганістан», який пройняв до сліз присутніх. Шевель Людмила розповіла, що чоловіча половина (батько, чоловік та син) її сім'ї присвятила своє життя службі в армії.
Протягом вечора звучали пісні під гітару у виконані Зараменського Юрія,  вірші про солдатське життя читали Боровик Альберт, Вітюнін Володимир, Корнієнко Світлана, Трохимчук Світлана та Ткачук Оксана.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар