четвер, 22 жовтня 2015 р.

Дніпрянській селищній бібліотеці 110 років.

Сьогодні, 22 жовтня,  найстарша бібліотека міста відсвяткувала 110-річний ювілей. 
 В святково прибраній залі, прикрашеній кольоровими кульками і осінніми квітами, яскраво, змістовно, на одному подиху відбувся ювілейний захід.



Оплесками в залі зустрічали учасників літературного марафону, «акул читання» бібліотеки: Мартовську Сашу, Левітан Лізу, Лавренко Емілію, Терещенко Валерію та Тітову Надію, Єремізіну Євгенію.

Бібліотечні «акули читання» вміють не тільки «поглинати» твір за твором. Отже, накопичуючи емоційний досвід, вбираючи мудрість, глибину прочитаного, вони  зуміли виховати в собі вдячність бібліотеці та вчителям за теплоту відносин та формування їх читацької культури. Все це вони висловили в своїх поздоровленнях з бібліотечним ювілеєм.






Активна читачка бібліотеки Воронцова Надія Семенівна, яка з материнською любов’ю та найкращими побажаннями подарувала книги для воїнів АТО, поділилась  спогадами про перші дитячі візити в селищну бібліотеку та перші прочитані книжки. Вона вдячна бібліотеці за добре ставлення до читачів.


Бібліотека приймала багато поздоровлень в цей святковий день .На  свято завітали Петрова Людмила Миколаївна, директор Новокаховської централізованної  бібліотечної системи; Лілія Анатоліївна Микитенко, директор Днцпрянської школи; Алла Петрівна Щербина, заступник голови Дніпрянської селищної ради; Сергій Вікторович Хоменко, меценат і патріот Дніпрян. Лілія Миколаївна висловила подяку селищній бібліотеці за плідну співпрацю зі школою у вихованні підростаючого покоління, життєву мудрість та увагу до дітей.






Окрасою свята стали виступи вокальних ансамблів «Дніпрянськи дзвіночки» і «Калинонька». В їх виконанні щиро, співуче, гарно лунали пісні «Мій рідний край», «Пісня солов’їна», «А ми бажаємо вам добра» та інші. За цією феєрією талантів стоїть яскраваа, талановита  людина, педагог-організатор школи Храпанова Олена Федорівна.




Свято подарувало всім гарний настрій і велику надію на мирне  щасливе життя, на подальшу співпрацю двох закладів – культурного і освітнього. Збереження та  збагачення духовного скарбу.
                    Бібліотека була і завжди буде!
                    Переступайте наш поріг,
                    Беріть скарби нетлінні в руки!

Немає коментарів:

Дописати коментар