середу, 29 січня 2014 р.

Дефіле творів Т.Г.Шевченка

28 січня в міській юнацькій бібліотеці відбулося Дефіле творів  Т.Г.Шевченка (в рамках обласного  інтернет - проекту «Бібліовіночок Кобзарю»).
Під чарівні і щемливі звуки бандури присутні поринули у вир захопливого дійства, коли один за одним учасники дефіле (учні школи мистецтв та приладобудівного технікуму) пропонували їхній увазі відомі твори Великого Кобзаря у власному виконанні, залучаючи слухачів відчути і пережити разом з ними емоції героїв  творів, яких вони представляли. Появу кожного  нового твору, супроводжували слайди відео-презентації з картинами Шевченка що ілюстрували їх, додаваючи візуальне сприйняття та показували яскраві приклади образного мислення Шевченка. Після заходу молодь, а це були студенти учбових закладів міста гортали сторінки альбомів з репродукціями Тарасових картин, читали його поетичні твори, долучаючись до спадщини великого творця.

 
 

 
 
 
 

 

1 коментар:

  1. Добрий день шановні колеги. Вас вітає Полтавська бібліотека .Дуже сподобалося висвітлення вашої роботи у блозі.Бажаємо і надалі вам здоров'я та натхнення у роботі. Наш блог
    http://bibl-13.blogspot.com

    ВідповістиВидалити