середу, 18 грудня 2013 р.

ПрофіСтарт у всесвіт професій

В міській бібліотеці для дітей відбулась Презентація другого етапу обласного інноваційного проекту «ПрофіСтарт: юні обирають майбутнє», розрахований на 2012-2015 роки.
Учні з захопленням сприйняли інформацію заступника міського голови Мерзлова Вадима Миколайовича: «Правильно обрана професія – вагомий внесок в майбутнє економіки м. Нова Каховка». Дізнались скільки жителів в регіоні, кількість працюючих, про професії актуальні і потрібні, про ставлення до виконання професійних обов’язків і як потрібно над собою працювати, щоб стати не тільки кваліфікованим, але й успішним спеціалістом. Побажав учасникам Проекту добре вчитись, творчо виконувати завдання другого етапу і на обласному конкурсі зайняти ІІ місце і не менше.
Під час бліц-опитування учні назвали пять обраних професій, які будуть вивчати на протязі року: оперуповноважений, водій, перукар, фотокореспондент, повар-кондитер.
Бібліотекар провела бібліографічний огляд оновленої книжкової виставки: «ПрофіСтарт: юні обирають майбутнє», де підібрана література за допомогою якої можна індивідуально дослідити обрані професії. На завершення з усіма присутніми проведено тест-вікторину: «Плутанина в професіях». Переможцем став Гладишенко Сергій, учень 6-го класу. Також бібліотекарі провели анкетування дітей-учасників проекту та тренінг з етики спілкування у соцмережах, вивчення можливостей соцмережі ВКонтакте, де діти могли приєднатись до групи учасників проекту, щоб у подальшому розміщати власні матеріали.



Немає коментарів:

Дописати коментар