пʼятницю, 1 листопада 2013 р.

Центральна бібліотека відсвяткувала ювілей

31 жовтня відсвяткувала свій 60-тирічний ювілей Центральна міська бібліотека.
Усі присутні здійснили невеличку слайд-подорож в історію бібліотеки і побачили, що 60 років життя центральної бібліотеки вмістили дуже багато подій.
На святі були присутні ветеран центральної бібліотеки з майже 60-річним стажем роботи Носенко В.П., та колишні бібліотекарі центральної бібліотеки різних років: Приступа Г.Ф., Бреєва Л.І., Скрабіс Л.В., Болдирєва Н.І., Карпенко В.І., Зарудна Н.С., які отримали на згадку від керівництва ЦБ іменні сувеніри та квіти.
Але усі досягнення бібліотеки були б неможливі без творчої наполегливої праці колективу сьогоднішніх працівників центральної бібліотеки. Сучасних, креативних, прогресивних, чудових... Саме вони підготували для глядачів гумористичний відеоролик «8 кадрів» про вісім нових послуг бібліотеки, в якому спробували себе у ролі акторів, режисерів-постановників, звукооператорів.

Привітати центральну бібліотеку міста і відзначити її роботу грамотами прийшли міський голова Коваленко В.І. та начальник міського відділу культури Іванова В.М. Від міського голови центральна бібліотека також отримала лазерний принтер-сканер та 10 стільців.


Працівники міського Палацу культури, картинної галереї, викладачі та учні музичної та дитячої школи мистецтв, колеги-бібліотекарі, активні читачі бібліотеки дарували бібліотеці-ювілярці подарунки, квіти, музичні та віршовані вітання.








Слова щирої вдячності були сказані директором ЦБС Петровою Л.М. на адресу місцевих меценатів, які завжди підтримують бібліотеку. Це міський благодійний фонд «Нова Каховка», Гуртовий А.П., Кузнєцов В.В., Какама В.Г.,          Доля В.Г., Гомельчук О.І.
Закінчилося свято фотографуванням всіх присутніх на ганку центральної бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар