понеділок, 27 травня 2013 р.

«ПрофіСтарт»: перший рік, перші результати.

     22 травня 2013 року на сцені Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. М.Куліша відбувся фінал І етапу обласного проекту «ПрофіСтарт: юні обирають майбутнє».
   Сім команд-переможців І етапу із міст Нова Каховка і Херсон, із Великолепетиського, Білозерського, Генічеського, Скадовського, Великоолександрівського районів презентували найпотрібніші та найпопулярніші професії нашого краю на сцені театру. 
    За результатами роботи першого року програми «ПрофіСтарт: юні обирають майбутнє» перше місце посіла команда Великоолександрівської ЗОШ № 2, на другому місці команда Херсонської школи № 26 (с. Комишани), а на третьому – команда  « Нове покоління»  НВК  № 4              м. Нова КаховкаПереможці  отримали в дарунок  принтер, а також матимуть змогу відвідати «Зелені хутори Таврії».
    За  оформлення командного альбому обласного інноваційного проекту        « профістартівці» з Нової Каховки отримала почесне ІІ місце.
    У конкурсі організації та презентації  навчально-тренінгових програм для учасників проекту «ПрофіСтарт»  Новокаховська міська бібліотека для дітей здобула ІІІ місце.
    Отож, перший рік творчої роботи для команди з Нової Каховки завершився вдало…




Немає коментарів:

Дописати коментар