середу, 6 червня 2012 р.

Читай. Думай. Твори

    1 червня в Херсонській обласній бібліотеці для дітей відбувся ІІ конкурс волонтерських бригад "Читай. Думай. Твори" та святкове завершення обласної акції "Читай і стань успішним", в якому взяла участь і бригада волонтерів із Новокаховської бібліотеки для дітей. 
    Волонтери представили інтерактивну гру "Гіннесс-шоу" для учнів 6-го класу Херсонської гімназії № 20. В гру були включені елементи театралізації: роль Карлсона чудово виконав Влад Черні - студент Новокаховського агроколеджу, а Катя Пісня, учениця 6-го класу Новокаховської гімназії № 9, неперевершено втілила в життя образ Пеппі Довгоїпанчохи. Ведучою шоу була Діана Годунова - учениця 8-го класу Новокаховської гімназії № 9, яка по закінченні гри дала інтерв'ю Херсонському телеканалу ВТВ.
    Після шоу відбулася презентація відео-слайдів у форматі "Печа-куча", з цим завданням на "відмінно" впоралася Катя Пісня і тому здобула право повторити виступ на заключному концерті.
    За підсумками реалізації обласної бібліотечної акції "Читай - і стань успішним!" (2008-2012 р.р) Новокаховська міська бібліотека для дітей отримала диплом за багаторічну зразкову роботу з підтримки дитячого читання, досягнення кращих результатів у розгортанні волонтерського руху в бібліотеках регіону та призи - настільну гру "Подорожуємо по світу" і 11 книжок сучасних авторів. 
    У номінаціях "За кращий звіт" та "Відеоряд у форматі "Печа-куча""  Новокаховська бібліотека для дітей виборола перші місця, а Катя Пісня, єдина з усіх волонтерів Херсонщини, отримала у нагороду іменний дипломом та книжки.

1 коментар:

  1. Молодці, новокаховчани! Відмінний виступ у фіналі конкурсу і всієї 5-річної акції!

    ВідповістиВидалити