вівторок, 5 червня 2012 р.

Дитинство - щаслива пора!

    1 червня у всьому світі відзначають Міжнародний День захисту дітей і бібліотеки Новокаховської ЦБС також долучаються до цього свята, проводячи різноманітні заходи для своїх юних читачів. 
    Напередодні свята у міській  бібліотеці № 3 пройшов дитячий ранок "Час сподівань та надій" для  дітей оздоровчого табору при ЗОШ № 6. Присутнім на заході дітлахам про їх права, гарантовані Конвенцією прав дитини,  розповідали не лише бібліотекарі, а й запрошені на свято гості - Михайлова О.О., голова громадської організації товариства захисту прав людини, священослужитель о. Ілларіон, Яковлев А.А., директор музею "Таврія". 
    5 червня в бібліотеці для дітей проведена "Квіткова вікторина" для дітлахів з оздоровчого табору. Діти з задоволенням прослухали розповідь про країни і квіти, що є їх символами, згадали книжкових героїв, які "проживають" у цих країнах, а потім розгадували квіткові ребуси і брали участь у віктрині.
    5 червня бібліотека № 2 провела дитячий ранок "Можна дитинство любистком назвати" для учнів 4-5 класів табору відпочинку на якому бібліотекарі ознайомили присутніх з Конституцією України і Декларацією прав дитини, а запрошена на захід Андрієнко І.І., спеціаліст Новокаховської державної юстиції, на прикладах із життя розтлумачила застосування тієї чи іншої правової статті. 

Немає коментарів:

Дописати коментар