понеділок, 20 червня 2011 р.

70-річчю початку війни присвячується...

  Щорічно 22 червня відмічається День скорботи і вшанування пам'яті жертв Великої Вітчизняної війни в Україні, згідно з Указом Президента № 1245 від 17.11.2000 року.
     Цього року 22 червня виповнюється 70 років від початку Великої Вітчизняної війни. Бібліотеки Новокаховської ЦБС не залишили поза увагою цю сумну дату.
     Центральна бібліотека 15 червня  провела тематичний вечір "Між життям і безсмерттям мости" для молоді міста, на якому звучали вірші та пісні воєнних років, рекламувалася література про війну, представлена на виставці "У грозовому 41-му".
     Інші бібліотеки ЦБС, аби звернути увагу користувачів на цю подію, оформили книжкові виставки та тематичні полиці: "Жива пам'ять війни", "1941... Початок війни" та інші.
     22 червня  міська бібліотека  № 2  проведе бесіду "Уклін живим, загиблим слава" для дітей  школи-інтернату № 1.
      Бібліотеки  Новокаховської ЦБС мають у своїх фондах багато літератури воєнної тематики - це як художні твори, так і документальні спогади, нариси. А нещодавно до фонду Краєзнавчого відділу Центральної бібліотеки надійшла нова книга про війну херсонського письменника  Леоніда Марченко "Клятве остались верны", яка присвячена юним патріотам-херсонцям з Карантинного острова.

Немає коментарів:

Дописати коментар