пʼятницю, 19 жовтня 2018 р.

Посвята в СПРАВЖНІ ЧИТАЧІ


17 і 18 жовтня до відділу дошкільників і учнів 1-4 класів завітали першокласники гімназії. Бібліотекарі підготували для своїх майбутніх читачів пізнавально-оглядову екскурсію. 



Спочатку першачки довідались, що значить слово «бібліотека», потім побували на абонементі і познайомились з різноманітними, кольоровими книжками, згадали правила поводження з книгою, познайомились з паном Формуляром, який провів дітей до читальної зали.







Тут і почалося все найцікавіше. Дітям представили журнали «Малятко», «Ведмедик Баррі» та «Малюк Котя».  А далі розпочалось ерудит-шоу: «Веселі загадки для малят про птахів, тварин, комах» де гості показали свою ерудицію, відгадали загадки і дізнались багато цікавого про світ живої природи. А на десерт улюблена бібліотечна гра «Збери пазл»

     Колективом міської бібліотеки №2 проведено екскурсії та посвяту в читачі учнів 2-А і 2-Б класів ЗОШ №3. Під час заходу учні здійснили подорож книжковим містечком, бібліотекар познайомила з правилами користування бібліотекою та книгою, провела вікторину. 






Особливо малечі хотілося потримати в руках та сфотографуватись з найбільшою, з найменшою та найтовстішою книжками бібліотеки. Під час музичної хвилинки дітки весело та завзято співали пісні казкових героїв. 






Наприкінці зустрічі, бібліотекарі привітали хлопчиків та дівчаток з тим, що вони увійшли у коло СПРАВЖНІХ ЧИТАЧІВ та побажали, щоб книги стали їм друзями не тільки під час навчання, а й на все життя.


Немає коментарів:

Дописати коментар