вівторок, 19 грудня 2017 р.

Звеселися рідний край - їде в гості Святий Миколай!

В міській бібліотеці  для дітей вже доброю традицією стали  святкові волонтерські акції до дня Святого Миколая, коли бібліотечні волонтери йдуть із віншуваннями до доброго друга бібліотеки, громадського діяча, постійного партнера  у проведенні обласних акцій волонтерських бригад  - Олександра Миколайовича Сидоренко. Вже одинадцятий рік поспіль бібліотека бере  участь в таких акціях і, майже весь цей час, її підтримує Олександр Миколайович. З вересня 2017 року  розпочала роботу нова акція, що має назву «Мрій Читай! Досягай!».  Олександр Миколайович дав згоду бути партнером бібліотеки  на 2017-2022 роки.  Тож, 19 грудня у гості до нього вирушили бібліотечні волонтери, учні II(6)-А класу Жданов Данило та Ломейко Анна. Вони підготували святкові поздоровлення та побажання, а також принесли з собою дарунок – картину з символами України.

Натомість, Олександр Миколайович подарував дітлахам смачні пакунки з «миколайчиками» та вручив дарунок для міської дитячої бібліотеки – принтер для кольорового друку, який потрібен для змістовної роботи однієї із творчих студій акції «Мрій! Читай! Досягай!» під назвою «Арт-промоція», що включає в себе виготовлення книжкових закладок-реклам, листівок-запрошень та оформлення альбомів-фотолітописів діяльності волонтерських бригад Новокаховської ЦБС.

Міська бібліотека для дітей та волонтери усіх  бібліотек ЦБС, які беруть участь в обласній волонтерській акції, висловлюють щиру вдячність Олександру Миколайовичу Сидоренко за увагу, підтримку та за цей дуже потрібний для нашої роботи подарунок.  

З 13 грудня розпочалися Миколаєві свята у міській бібліотеці для дітей. У молодшому відділі побували учні 1-х, 2-х і 4-х класів гімназії.




А от 19 грудня саме на свято бібліотеку відвідали учні 3-Б і 3-В класів гімназії. Діти були у захваті. Конкурси, загадки, веселі естафети і, звичайно, новорічна дискотека.  Було багато музики, сміху і  подарунків від Святого Миколая. Бібліотекарі вдячні класним керівникам і  батькам за співпрацю і за допомогу у проведенні свята.

Веселі відео, пісні, мультики, вірші та загадки, розповіді про Святого Миколая подарували працівники Таврійської бібліотеки маленьким користувачам – вихованцям  дитсадочка "Дзвіночок" напередодні свята. Вони ще не вміють читати, але такі уважні і вдячні слухачі, вбирають в себе все нове, незвідане, танцюють, співають і Миколая чекають.



17 грудня провідний бібліотекар Піщанської бібліотеки Грек Т.А. та завідуюча клубом Луговська О.А. зібрали всіх дітей села в Піщанському сільському клубі для святкування дня Святого Миколая. На святі були присутні Баба Яга, Кощій Безсмертний та інші герої казок народів світу.




Діти з задоволенням брали участь у розважально-пізнавальній програмі, підготовленій Грек Т.А. та Луговською О.А.: наосліп наряджали ялинку, розміщену на бібліотечній виставці, відгадували загадки, водили хороводи. В кінці свята всі отримали від Святого Миколая солодкі призи.


Обривська бібліотека напередодні свята організувала конкурс: «Розкажу Миколаю, про що я читаю». Юні користувачі розповідали про свою улюблену книгу, яку вони прочитали цього року, відповідали на питання вікторини, створювали презентації до своїх улюблених журналів. Всі учасники конкурсу старанно готувалися: читали книги та журнали вдома, приходили до бібліотеки і навіть створювали власні твори. 

Немає коментарів:

Дописати коментар