вівторок, 7 червня 2016 р.

Профіквестівці відкривають рідне місто

Учасники Новокаховської профіквест-команди міської бібліотеки для дітей продовжують подорожувати цікавими місцями міста, які можна було б запропонувати для відвідування і гостям. 05 червня таким місцем став міський парк ім. С.М. Фальдзинського та комплекс сімейного відпочинку «Казкова діброва».
Парк відпочинку в Новій Каховці розташований вздовж берега Дніпра. Тут дзвінким співом бринять наші цілющі  ключі, про які учасники команди готуються розповідати.
 Порозважалися профіквестівці на дитячому майданчику, на якому гралося вже не одне покоління новокаховців.

 А у самому парку знаходиться комплекс сімейного відпочинку «Казкова діброва», життя якому колись дали наші ключі та умілі руки людини, що зробила це місце дійсно казково-прекрасним. 

02  червня квест-команда юних новокаховців відвідала з екскурсією головну споруду міста, яка в минулому столітті дала старт у життя Новій Каховці –  побували на нашій гідроелектростанції.
Були у святая-святих – у машинному залі, де бачили і чули генератор, що дає 62 оберти в секунду та важить 500 тонн; бачили серце станції – головний щит керування, а ще – неймовірної краси «зимовий сад», який був відкритий до 50-річчя станції. Працівники ГЕС шанують свою історію і пишаються нею та  тими людьми, що її творили.
Тепер це побачили і профіквестівці, які люблять своє місто і з кожною новою екскурсією пишаються тим, що мають честь жити і рости саме тут.


Наша ГЕС найменш  потужніша із усіх гідроелектростанцій Дніпровського каскаду, але вона – найкрасивіша.впевнились у цьому самі. 


Немає коментарів:

Дописати коментар