пʼятницю, 25 грудня 2015 р.

Дніпрянська селищна бібліотека в очікуванні новорічних свят.

Бібліотечна малеча радо готується до зустрічі Нового 2016 року. 
Як справжні господині, активні читачки - учениці 5-го класу: Завада Ліза, яка має неабиякі здібності до малювання, та Глушак Олеся вирішили прикрасити бібліотечну оселю. Добре, що вікон в бібліотеці багато. І з’явилася на склі новорічна ялинка с кольоровими кульками. 
Не забули дівчатка і про Діда Мороза, і про пакуночки з подарунками – намалювали їх. Мабуть, кожна мріяла про свої сюрпризи.
Імпульси хвилі творчого настрою якби передавалися повітрям. Бібліотека наповнювалась новими бажаючими прикрашати книжковий храм. 
Хтось побачив старанних дівчаток крізь вікно, а  хтось прийшов обміняти книги. Ліля Мартинова з 7-го класу мала гуаш, але замість кісточки, якої не було, пальчиками на склі намалювала зимову гілку, сніговіка, написала поздоровлення.
5-класниці: Даша Дєєва та Віка Дуденко, а також 4-класниці  Маша Караван та Ксюша Сізих, які прийшли за новими книжками, одразу попрохали папір і ножиці. І легкокрилі  сніжинки неначе одна за одною «полетіли» прямо на скло  сусідніх вікон.
Але більше всіх здивував Ігор Ставер з 4-го класу, який прийшов в бібліотеку вибачитися - заборгував книгу ще з минулого року. Коли він побачив, з яким азартом школярки майструють прикраси, сам почав робити гірлянду зі звичайного паперу. «Та у вас тут не бібліотека, а супербібліотека, - радісно вигукнув хлопець, - дають папір, фломастери - і роби що забажаєш».
Всі ці дітки кожного дня приходять до бібліотеки. Отже, свято ще попереду, ще багато цікавого можна зробити в любій бібліотеці.


Немає коментарів:

Дописати коментар