вівторок, 28 квітня 2015 р.

Читаймо - задля єднання



Бібліотекарі центральної бібліотеки для кращої наочної популяризації видань доклали максимум творчості та фантазії в оформлені книжкової виствки-хіт «Новинки тобі в торбинку», яку презентували користувачам День літературного бренду під час Тижня молодіжного читання. Виставка звертає увагу на новинки художньої літератури і складається із двох розділів. У першому розділі: «Забуті історії» - представлена різножанрова художня література, як українських так і зарубіжних авторів. Другий розділ: «Кохання вічне» - це нові книги  романтичного спрямування.


У краєзнавчий день Тижня працівники бібліотеки №4 влаштувати літературний зорепад для учнів 10 класу ЗОШ № 5. Молодь разом з ведучими згадала знайомі імена, дізналася нові. Звучали вірші поетів Херсонщини: М.Братана, А.Бахути, В.Нижеголенко, А.Кичинського, О,Гунька та інших. 

Присутні ознайомилися з новими виданнями краєзнавчої поетики, наявними в бібліотеці 

і поповнили її фонд чудовим подарунком  методичним посібником до уроків літератури рідного краю: "Поети рідного Таврійська", підготовленого ученицею 10 класу ЗОШ № 5 Бабарикіною О. та вчителем української мови і літератури Веснянко Л.В. Лейтмотивом всього заходу стали хвилюючі рядки А.Бахути:
   І хай світи ідеями кишать,
   І хай планета стане золотою, -
   Без України - вигорить душа,
   Без України -стану сиротою.


У день патріотичного читання користувачі міської бібліотеки №2 із задоволенням взяли участь у флешмобі «Читаймо-задля єднання!»


Немає коментарів:

Дописати коментар