середу, 3 грудня 2014 р.

Плекаємо в серці добро і надію



Вже традиційно, з нагоди Міжнародного дня інвалідів, 2 грудня читальна зала центральної бібліотеки гостинно відчинила двері для спортсменів спортивно-реабілітаційного клубу інвалідів «Фенікс».
Зустріч відбулася під девізом «Плекаємо в серці добро і надію». Серед запрошених були: керуючий справами виконкому Акуленко В.С.; представник обласного центру з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт» Басалюкова Л.І.; начальник відділу по справам сім’ї, молоді і спорту Таран Н.М.; заступник начальника управління соціального захисту населення Чансев І.Ю.; директор новокаховського центру захисту сім’ї та молоді Галинська Н.М.; спонсори спортивно-реабілітаційного клубу інвалідів «Фенікс».
На початку свята присутніх поздоровили бібліотекарі, а вихованці музичної школи подарували музичні подарунки. Чоловська О.Я., спеціаліст обласного центру з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт», розповіла про досягнення в інваспорті у нашому місті. Кращі спортсмени були нагороджені подарунками, солодощами від спонсорів  та грамотами. 
Закінчилося свято на оптимістичній ноті зі словами:
Мы вами гордимся, вы – сильные люди,
Хоть каждый ваш день и нелегок порой,
Пускай же поменьше тревог в жизне будет,
Пускай же пореже терзает вас боль!





Немає коментарів:

Дописати коментар