понеділок, 29 квітня 2013 р.

РАЙСЬКІЙ БІБЛІОТЕЦІ – 60!

   26 квітня відсвяткувала свій 60-ти річний ювілей Райська сільська бібліотека.У святково прибраному квітами, кольоровими кульками, приміщенні була оформлена ювілейна виставка «Бібліотеці – 60. Згадаймо минуле». На свято зібрались активні читачі бібліотеки, жителі села, завітали гості. Розповідь ведучих про історію закладу вдало доповнювали музичні та гумористичні номери у виконанні читачів бібліотеки.
    Привітати бібліотеку прийшли: Акуленко В.С., керуючий справами Новокаховської міської ради, Макарова Н.Л., голова Райської сільської ради, Феодосов О.А. , керівник ДП-2 «Таврія», та Петрова Л.М., директор Новокаховської ЦБС, яка вручила грамоту від міського відділу культури з нагоди ювілею бібліотеки. 
    Як годиться на дні народження дарували подарунки. Дуже доречним були електрочайник та чайний сервіз щоб зігріватися гарячим напоєм в холодну пору року , а ще були книжки від Райської сільради та від читачів бібліотеки. Свою книгу про історію сіл подарував бібліотеці місцевий краєзнавець Неділько А.Г. Свято вийшло яскравим і теплим. 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар