пʼятницю, 4 травня 2012 р.

Бібліотека для дітей відзначила свій ювілей


Бібліотеці для дітей
Минув 60 – літній ювілей.
Вона любов΄ю осіянна
Чудових читачів -  дітей.
Зайди до неї в будь – яку погоду
Знайдеться місце завжди для гостей.
По праву добру славу має у народу
Тепло душі дарує для людей.


       25 квітня міська бібліотека для дітей відзначила свій 60-річний ювілей. В мандрівку  сторінками історії бібліотеки присутніх запросили герої дитячих книжок - Попелюшка, Червона Шапочка, Фея, Пеппі Довгапанчоха, якими стали активні читачі бібліотеки. Потім наймолодші читачі привітали улюблену бібліотеку "Долоньками побажань" та інсценівкою казки "Зайчикова книжка", а всі бібліотекарі отримали незвичайні "Ордени читацьких симпатій". 
    Як годиться, гостей на святі було багато.  Колеги з Херсонської обласної бібліотеки для дітей (директор Бардашевська А.І.) та книжковий магазин "Бібліофіл" подарували ювілярам добірки нових дитячих книг, а директор Новокаховської меблевої фабрики Тетяна Лук'яненко презентувала комп'ютерний стіл для Інтернет центру. До привітань приєднались колеги з Білозерки і, звісно ж, бібліотекарі Новокаховської ЦБС. Директор ЦБС Петрова Л.М. подарувала бібліотеці для дітей магнітну дошку, необхідну для проведення вікторин та конкурсів в бібліотеці.
    З нагоди 60-річчя бібліотека була відзначена грамотами управління культури і туризму Херсонської обласної державної адміністрації та Новокаховської міської ради.. 




Немає коментарів:

Дописати коментар